uydudan izle  ipden izle v2  internetten izle 
 Гледайте чрез сателит  Гледайте чрез IP Box  Гледайте през WEB или на мобилно устройство
 Емоцията от турската футболна Süper Lig, най-любимите национални, научнопопулярни и детцки канали са в Digiturk  С Airties 7200I IP приемника се наслаждавате на удоволствието да гледате на телевизора си у дома Насладете се на Digiturk навсякъде където има ИНТЕРНЕТ през WEВ, чрез мобилния си телефон или таблет

Адресът на турския футбол не се промени!

Spor Toto Super Lig мачовете пак са си у дома, в Digiturk

futbol 2017 ihale 600

Лидерът сред турските дигитални платформи Digiturk се сдоби с правата за предаване на живо на турското футболно първенство Spor Toto Super Lig (Спорт Тото Супер Лиг) за следващите 5 години. Срещу 500 милиона долара годишно Digiturk спечели търга, превръщайки се в единствено притегателно място на футболните фенове. До края на сезон 2021-2022 срещите от  Spor Toto Super Lig ще се излъчват само и единствено по Digiturk.

Digiturk винаги са били основна опора на турския спорт, така на 21 ноември 2016 понеделник в седалището на Турската Футболна Федерация в комплекс „Рива“ спечелиха организираният търг и станаха ексклузивни собственици на правата за излъчването на ТУРСКОТО ФУТБОЛНО ПЪРВЕНСТВО.

Digiturk официално е единствен доставчик на турското футболно първенство от 16 години, срещу предложението от 500 милиона долара без ДДС, те спечелиха правата за излъчване за още 5 години. Мачовете до края нас сезон 2021-2022 ще се излъчват само по Digiturk.

След края на търга председателят на управителния съвет и CEO на beIN MEDIA GROUP Nasser Al-Khelaïfi изрази задоволството си от факта, че за още 5 сезона Digiturk ще продължи да се откроява като единствен представител на ТУРСКОТО ФУТБОЛНО ПЪРВЕНСТВО.

Г-н Al-Khelaifi каза следното в изявлението си: „Горди сме, че отново сме притежатели на ексклузивните права за излъчване на живо на Spor Toto Super Lig. Това е най-голямата инвестиция в турския спорт правена до сега. С нетърпение очакваме ефекта от съчетанието на иновативността в излъчването на спортни мероприятия на Digiturk и международния опит на beIN MEDIA GROUP. Приоритет за нас е с помощта на технологиите да предоставим възможно най-качествената услуга на абонатите си и феновете на Spor Toto Super Lig. Вярваме в Турция и турския футбол. За нас е много вълнуващо, че започваме нова ера както за Digiturk така и за турския футбол.“

г-н Yousef Al Obaidly - Заместник-главен изпълнителен директор на  beIN MEDIA GROUP, Заместник директор на борда на директорите и СЕО на Digiturk, каза следното в изявлението си: „В този важен ден, искам да Ви информирам, че сме предприели важни стъпки за повишаване на качеството на услугите предоставяни от Digiturk. За нас от beIN MEDIA GROUP е най-важно да осигурим на абонатите на Digiturk най-качествената в технологично отношение услуга с възможно най-богатото съдържание. Както е било и до сега, целта ни ще е да предоставим на феновете на футбола услуга от най-високо технологично ниво за да могат да изпитат максимално удоволствие. Благодарим за успешно проведения конкурс на Турската Футболна Федерация и на Сдружението на клубовете. Присъединяването на Сдружението на клубовете в определянето на условията на конкурса, спомогна за повишаване на стойността на първенството. В тази връзка расте и очакването ни за по-ползотворна връзка и работа с клубовете.“

Най-богатото спортно съдържание отново е в Digiturk

Digiturk продължава да излъчва на зрителите си най-вълнуващите мачове от най-добрите първенства на света. През целия сезон по Lig TV ще може да се гледат както мачовете от Spor Toto Süper Lig, Английската Premier Lig, Испанската La Liga, Френската Ligue 1, Италианската Serie A, така и Купата на Франция, Бразилската Serie A, Turkish Airlines Euroleague, Spor Toto Basketbol Ligi, ATP Masters 1000 тенис лига.

Обновена: 13:42 21 Ноември 2016 Понеделник